Az Ön kosara üres!

Rólunk

Üdvözlöm a Profi Bringa webáruházban!

Bajusz Zsolt vagyok, a Profi Bringa Bt. vezetője. Cégünk 1995. januárjában alakult, 1998-tól családi vállalkozásként működik. A Profi Bringa kerékpár szaküzlet-és szerviz Nyíregyháza belvárosában található. 100 m²-es üzletünkben várjuk a kerékpározás iránt érdeklődőket.

Névválasztásunk filozófiánkat tükrözi, hiszen a cégalapítástól kezdve a minőség mellett tettük le a voksunkat. Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, amelyet felhasználva igyekszünk a fogyasztói igényeket kielégíteni. Szaküzletünk az egyszerű utcai kerékpároktól kezdve a professzionális felhasználásig kínál kerékpárokat, alkatrészeket valamint igényes kiegészítőket.

Üzletünkben lehetőség van használt kerékpár beszámításra, melynek részleteiről személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni!

Bankkártyás fizetési lehetőség biztosított, továbbá kapcsolatban állunk számos egészségpénztári szolgáltatóval is. Ha szeretteinek szeretne örömet szerezni bringás termékekkel, de nem tudja, mivel lepje meg őket, vásároljon Profi Bringás vásárlási utalványt ajándékba.

Elkötelezettek vagyunk a kerékpározás iránt, ezért több éve támogatjuk Kis József (MERIDA MARATON TEAM-CST) kerékpárversenyzőt, megjelenünk kerékpáros rendezvényeken, TV-műsorokban (Tekerj Tokajért, Groupama Kupa, Michelin Bringafesztivál).

Érdemes figyelemmel kísérni honlapunkat, és személyesen felkeresni üzletünket is, ahol hetente megújuló akciókkal várjuk a vásárlóinkat! A legfrissebb hírekről, termékekről, rendezvényekről Facebook oldalunkon is tájékozódhatnak és részt vehetnek aktuális játékainkon!

Kérjük, hogy a webáruházzal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos véleményét, tapasztalatát, építő jellegű kritikáját ossza meg velünk az info@profibringa.hu e-mail címen!

Reméljük, hogy mielőbb Önt is vevőink között üdvözölhetjük!

 

                            Nyíregyháza, Szarvas utca 2-4., hogy Profi Bringás légy!