Az Ön kosara üres!

Áruhitel

Üzletünkben lehetőség van a Budapest Bank által nyújtott Budapest Áruhitel online igénylésére.

Miért érdemes igénybe vennie az Áruhitelt?

 

Melyek az Áruhitel igénylés általános feltételei?

A következő dokumentumokat kell magával hoznia:

Személyazonosságot igazoló okiratok:

Külföldi állampolgárok esetén:

Jövedelemigazolás:

Telefonos elérhetőség:

A díjak és költségek tekintetében a mindenkor hatályos Áruhitel költség- és díj hirdetmény lakossági ügyfelek részére az irányadó.

A Bank a hitelbírálat során egyéb dokumentumokat is bekérhet.

A Standard C (STC) áruhitel konstrukció esetén a hitelösszeg 39 900 és 500 000 Ft közötti, a futamidő 10-48 hónap, a kamat 29,8%, az éves kezelési díj 3,0%. A THM 40,2% 500 000 Ft hitelösszegnél 36 hónapra, a hitel teljes díja 307 192 Ft.

A 2015. év február hó 01. napjától kötött Szerződések esetében a kamatozás típusa: rögzített, a Szerződés teljes futamidejére (fix kamatozás). A Bank nem jogosult az ügyleti kamatot egyoldalúan módosítani. Az önerő minimum 0%, a vételár az adott terméknél feltüntetett forint összeg.

A hitelbírálat jogát a Budapest Bank Zrt. minden esetben fenntartja és a hiteligénylés bírálatakor önerőt kérhet be. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A részletes feltételekről, költségekről és a pontos THM-ről érdeklődjön a helyszínen, vagy a Budapest TeleBank vonal 06-1-477-77-77-es telefonszámán!

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

A Budapest Bank csatlakozott a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódex-hez, amelynek kötelező érvénnyel alávetette magát.

A Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatásról részletes leírást (például kizárásokat, mentesüléseket) a Biztosítási Feltételekben talál, vagy bármelyik Budapest Bank Áruhitel partnernél. Felvilágosításért, kérjük forduljon bizalommal Áruhitel ügyintézőnkhöz.

A munkáltatói igazolás innen letölthető.

További részletekért kérjük, látogasson el a Budapest Bank hivatalos honlapjára.

Ügynöki tájékoztató:

Ügynök: Profi Bringa Bt.

Székhely: 4400 Nyíregyháza Szarvas utca 2-4.

Azonosító szám: 25666456

Felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

Cégünk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

A Profi Bringa Bt. függő közvetítőként a Budapest Bank Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban nem részesül.